WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 1932
Merk
136

Nijntje - Miffy konijntje Terry

Nijntje - Miffy konijntje Terry

Nijntje knuffel konijntje - Miffy Terry

De must have in elke babykamer en kinderkamer in deze zachte Nijntje knuffel om mee te spelen en knuffelen. Het Terry Nijntje konijntje is dat konijntje gemaakt uit de zachtste knuffel stof, is zorgvuldig geselecteerd en super zacht. Alle Nijntjes worden met de hand gemaakt en met de meeste zorg afgewerkt. Je terry Nijntje kan gewassen worden, maar het liefst even met de hand. De Nijntje pluche collecties shop je in heel wat leuke winkeltjes waar je ze kan vinden in verschillende maten en kleuren. Ook Boris de beer en Snuffy de hond kan je vinden in de Terry collectie.

Kom zeker eens langs in onze gezellige knuffel winkel Grote Schatten Gent - Mageleinstraat 41.
Nijntje knuffel Terry 23cm baby roze
€ 19,95 Excl. BTW: € 19,95

Nijntje knuffelNijntje knuffel Terry - 23cm baby rozeDe must have in elke babykamer en kinderkamer in de mooiste Nijntje knuffel om mee te spelen en knuffelen of gewoon decoratief. Het Terry Nijntje 23cm konijntje is gemaakt uit de zachtste knuf..

Bestellen
Nijntje knuffel Terry 23cm cream
€ 19,95 Excl. BTW: € 19,95

Nijntje knuffelNijntje knuffel Terry - 23cm creamDe must have in elke babykamer en kinderkamer in de mooiste Nijntje knuffel om mee te spelen en knuffelen of gewoon decoratief. Het Terry Nijntje 23cm konijntje is gemaakt uit de zachtste knuffel ..

Bestellen
Nijntje knuffel Terry 23cm geel Nijntje knuffel Terry 23cm geel Sold out
Nijntje knuffel Terry 23cm geel
€ 19,95 Excl. BTW: € 19,95

Nijntje knuffelNijntje knuffel Terry - 23cm geelDe must have in elke babykamer en kinderkamer in de mooiste Nijntje knuffel om mee te spelen en knuffelen of gewoon decoratief. Het Terry Nijntje 23cm konijntje is gemaakt uit de zachtste knuffel s..

Sold out
Nijntje knuffel Terry 23cm jungle green Nijntje knuffel Terry 23cm jungle green Sold out
Nijntje knuffel Terry 23cm jungle green
€ 19,95 Excl. BTW: € 19,95

Nijntje knuffelNijntje knuffel Terry - 23cm jungle greenDe must have in elke babykamer en kinderkamer in de mooiste Nijntje knuffel om mee te spelen en knuffelen of gewoon decoratief. Het Terry Nijntje 23cm konijntje is gemaakt uit de zachtste k..

Sold out
Nijntje knuffel Terry 23cm Light blue
€ 19,95 Excl. BTW: € 19,95

Nijntje knuffelNijntje knuffel Terry - 23cm light blueDe must have in elke babykamer en kinderkamer in de mooiste Nijntje knuffel om mee te spelen en knuffelen of gewoon decoratief. Het Terry Nijntje 23cm konijntje is gemaakt uit de zachtste knu..

Bestellen
Nijntje knuffel Terry 23cm light grey Nijntje knuffel Terry 23cm light grey Sold out
Nijntje knuffel Terry 23cm light grey
€ 19,95 Excl. BTW: € 19,95

Nijntje knuffelNijntje knuffel Terry - 23cm light greyDe must have in elke babykamer en kinderkamer in de mooiste Nijntje knuffel om mee te spelen en knuffelen of gewoon decoratief. Het Terry Nijntje 23cm konijntje is gemaakt uit de zachtste knu..

Sold out
Nijntje knuffel Terry 23cm raspberry pink Nijntje knuffel Terry 23cm raspberry pink Sold out
Nijntje knuffel Terry 23cm raspberry pink
€ 19,95 Excl. BTW: € 19,95

Nijntje knuffelNijntje knuffel Terry - 23cm raspberry pinkDe must have in elke babykamer en kinderkamer in de mooiste Nijntje knuffel om mee te spelen en knuffelen of gewoon decoratief. Het Terry Nijntje 23cm konijntje is gemaakt uit de zachtste..

Sold out
Nijntje knuffel Terry 23cm soft orange
€ 19,95 Excl. BTW: € 19,95

Nijntje knuffelNijntje knuffel Terry - 23cm soft orangeDe must have in elke babykamer en kinderkamer in de mooiste Nijntje knuffel om mee te spelen en knuffelen of gewoon decoratief. Het Terry Nijntje 23cm konijntje is gemaakt uit de zachtste kn..

Bestellen
Nijntje knuffel Terry 33cm raspberry pink
€ 31,95 Excl. BTW: € 31,95

Nijntje knuffelNijntje knuffel Terry - 33cm raspberry pinkDe must have in elke babykamer en kinderkamer in de mooiste Nijntje knuffel om mee te spelen en knuffelen of gewoon decoratief. Het Terry Nijntje 33cm konijntje is gemaakt uit de zachtste..

Bestellen
Nijntje knuffel Terry 33cm retro oranje
€ 31,95 Excl. BTW: € 31,95

Nijntje knuffelNijntje knuffel Terry - 33cm retro oranjeDe must have in elke babykamer en kinderkamer in de mooiste Nijntje knuffel om mee te spelen en knuffelen of gewoon decoratief. Het Terry Nijntje 33cm konijntje is gemaakt uit de zachtste k..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 385 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”