WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 1043
Merk
57

Lilliputiens Marius

Lilliputiens Marius

Marius het coole nijlpaard van Lilliputiens

Ontdek alle creaties van Marius, de hippo rocker met een peperkoeken hartje Marius.

Hij verscheen voor het eerst in 2016 in een kegelspel rond het junglethema. In 2017 werkt krijgt Marius de hippo een rebelse look en lange poten… Marius is een stoere bink met een klein hartje. Wie hem kent weet dat hij meer doet dan alleen maar zijn spierballen tonen in de fitness. Hij heeft een tattoo van een hartje doorboord met een pijl. Maar van wie is nu eigenlijk die pijl ?
Lilliputiens badspeelgoed 3 bootjes
€ 22,50 Excl. BTW: € 22,50

Lilliputiens badspeelgoed 3 bootjesLilliputiens 3 bootjes jungle thema voor in bad3 bootjes voor in bad van Lilliputiens. Jack, Pablo en Marius trekken erop uit in hun zeilboot. Het bad wordt de grote oceaan waarin je de dolste avonturen beleeft..

Bestellen
Lilliputiens boekje Marius Papa waar ben je?
€ 36,00 Excl. BTW: € 36,00

Lilliputiens boekje MariusLilliputiens baby boekje Marius Papa waar ben je?Vertellen uit dit prachtige stoffen boek, is samen met je kleintje op reis gaan naar het land waar alles kan. Met het vingerpopje Marius als gids, wandelen jullie samen door d..

Bestellen
Lilliputiens ecologisch knuffeldoekje Marius de neushoorn Lilliputiens ecologisch knuffeldoekje Marius de neushoorn Sold out
Lilliputiens ecologisch knuffeldoekje Marius de neushoorn
€ 21,99 Excl. BTW: € 21,99

Lilliputiens ecologisch knuffeldoekje Marius de neushoornLilliputiens Marius de neushoorn het biologisch knuffeldoekje vanaf +0mMarius het knuffeldoekje de neushoorn uit ecologisch materiaal gemaakt biedt troost aan de allerkleinsten. Het h..

Sold out
Lilliputiens knijp grijprammelaar Marius de neushoorn Lilliputiens knijp grijprammelaar Marius de neushoorn Sold out
Lilliputiens knijp grijprammelaar Marius de neushoorn
€ 10,00 Excl. BTW: € 10,00

Lilliputiens Marius de neushoorn knijp grijprammelaarLilliputiens Marius de neushoorn ecologische grijprammelaarDeze Lilliputiens neushoorn Marius de knijpgrijprammelaar, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine han..

Sold out
Lilliputiens knuffeldoekje en vingerpopje Marius de neushoorn Lilliputiens knuffeldoekje en vingerpopje Marius de neushoorn Sold out
Lilliputiens knuffeldoekje en vingerpopje Marius de neushoorn
€ 23,50 Excl. BTW: € 23,50

Lilliputiens knuffeldoekje en vingerpopje Marius de neushoornLilliputiens Marius de hippo knuffeldoekje en vingerpopje 2 in 1 vanaf +0mMarius de hippo de zachte knuffeldoek. Rustgevende knuffel voor comfort en vertier, met een vingerpop hoofdje ..

Sold out
Lilliputiens Marius de hippo piramide kubus
€ 42,99 Excl. BTW: € 42,99

Lilliputiens MariusLilliputiens Marius de hippo piramide kubus vanaf +9mMarius de activiteiten kubus hippo biedt een waaier aan activiteiten om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 9 maand. Verras je kleintje met deze piramide van Marius, boo..

Bestellen
Lilliputiens mini danser Marius de neushoorn
€ 16,99 Excl. BTW: € 16,99

Lilliputiens mini danser Marius de neushoornLilliputiens Marius de neushoorn mini-danserDeze Lilliputiens neushoorn Marius gaat dansen en trillen eens je aan haar trekt. Een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine..

Bestellen
Lilliputiens mini rammelaar Marius de neushoorn Lilliputiens mini rammelaar Marius de neushoorn Sold out
Lilliputiens mini rammelaar Marius de neushoorn
€ 10,00 Excl. BTW: € 10,00

Lilliputiens mini rammelaar Marius de neushoornLilliputiens Marius de neushoorn hochet clochetteDit Lilliputiens neushoorn Marius een vrolijke mini rammelaar, gemakkelijk vast te houden door kleine baby handjes. Stimuleert de tastzin, het g..

Sold out
Lilliputiens multi activiteiten speeltje jungle
€ 37,99 Excl. BTW: € 37,99

Lilliputiens multi activiteiten speeltje jungleLilliputiens Jungle activiteitenknuffel 9-maand met geluidHet activiteiten jungle speeltje met geluid biedt een waaier aan activiteiten om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 9 maand. Wat valt e..

Bestellen
Lilliputiens multi activiteitenknuffel Marius Rhino Lilliputiens multi activiteitenknuffel Marius Rhino Sold out
Lilliputiens multi activiteitenknuffel Marius Rhino
€ 29,99 Excl. BTW: € 29,99

Lilliputiens multi activiteitenknuffel Marius RhinoLilliputiens Marius de neushoorn - activiteitenknuffel vanaf 9 maandMarius het activiteiten knuffel neushoorntje biedt een waaier aan activiteiten om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 9 ma..

Sold out
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 385 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”