Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 
Prijs
Prijs: 00
Merk
57

Categorieën

Lilliputiens Boerderijvrienden

Lilliputiens Boerderijvrienden
Lilliputiens auto opbergpaneel boerderij
34,95€ Excl. BTW: 34,95€

LilliputiensLilliputiens auto opbergpaneel boerderijLilliputiens auto opbergpaneel boerderij. Dit kleurrijk opbergpaneel is makkelijk aan de autostoel te bevestigen.Hij bevat heel wat grote en kleine opbergvakjes om de spulletjes van de kleine passagiers op te bergen. Zo heeft uw grote schat altijd zijn favoriete speeltjes bij de hand tijdens autoritten. Plezier verzekerd! Aangekomen op bestemming kan het paneel in een handomdraai opgeplooid en meegenomen worden. Alle zakken en schooltassen van ..

Bestellen
Lilliputiens de boerderij
49,95€ Excl. BTW: 49,95€

LilliputiensLilliputiens de boerderijDe boerderij Lilliputiens is een draagbaar huisje dat je heel makkelijk kan meenemen wanneer je op stap gaat met je kleintje.Naar oma of opa op logement, je grote schat draagt deze boerderij makkelijk dankzij het handvat.Boer Jan woont op de boerderij samen met al z'n vriendjes waaronder Jef de hond, Vicky de koe, Ophélie de kip, Nicky de eend, een schaapje en varkentje. Trek het deurtje maar open van deze mooie boerenhoeve en ontdek de gezelligheid en de sfe..

Bestellen
Lilliputiens kegelspel boerderij
38,95€ Excl. BTW: 38,95€

LilliputiensLilliputiens kegelspel boerderijOnze zes zachte en leuk gekleurde vriendjes van de boerderij zijn in een stoer boeren kegelspel veranderd.Met de zachte bal gooi je zo Jef de hond omver en laat je in een mum van tijd Vicky de koe omvallen? Dit bowling spel helpt bij de ontwikkeling van de motoriek, vastgrijpen en gooien, en stimuleert de herkenning van kleuren en dieren. Dit Lilliputiens kegelspel ligt perfect in de handjes van je grote schat.Het gezellig spel om mee te nemen bij oma ..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3