WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 3255
Merk
57

Lilliputiens Boerderijvrienden

Lilliputiens boerderij speelgoed voor je baby

Opbergpaneel voor in de auto of kegelspel van Lilliputiens, boerderij met dieren in pluche om mee te spelen. Ideaal geboortecadeau, origineel en leuk!

Lilliputiens baby doeboek Ignace op de boerderij
€ 46,00 Excl. BTW: € 46,00

Lilliputiens babyboek Ignace op de boerderijLilliputiens baby doeboek Ignace op de boerderijLilliputiens boekje voor jouw baby 'Ignace op de boerderij'. Ignace het ezeltje heeft een drukke werkdag op de boerderij voor de boeg. Doorheen de pagina's oo..

Bestellen
Lilliputiens boerderij Activiteitensleutelbos Lilliputiens boerderij Activiteitensleutelbos Sold out
Lilliputiens boerderij Activiteitensleutelbos
€ 32,50 Excl. BTW: € 32,50

Lilliputiens boerderij ActiviteitensleutelbosLilliputiens sleutelbos met verschillende activiteitenEen variatie aan materialen, kleuren en geluiden maken van deze sleutelbos een ware ontdekkingsreis voor de kleintjes. Deze leuke sleutelbos van Lillip..

Sold out
Lilliputiens boerderij Mijn eerste boerderij Lilliputiens boerderij Mijn eerste boerderij Sold out
Lilliputiens boerderij Mijn eerste boerderij
€ 54,95 Excl. BTW: € 54,95

Lilliputiens boerderij Mijn eerste boerderijLilliputiens mijn eerste boerderij met alle boerderij dierenWat een vrolijke drukte op het erf van boer Fons met al deze leuke boerderij dieren van Lilliputiens waaronder Ignace de ezel, Simon het varken, R..

Sold out
Lilliputiens boerderij Mijn eerste kegelspel
€ 41,50 Excl. BTW: € 41,50

Lilliputiens boerderij Mijn eerste kegelspelLilliputiens mijn eerste kegelspel met alle boerderij dierenGooi ze allemaal in een keer om! Dit klassieke kegelspel van Lilliputiens met knuffeldieren van de boerderij is ideaal om binnen te spelen en..

Bestellen
Lilliputiens houten activiteitenpaneel boerderij Lilliputiens houten activiteitenpaneel boerderij Sold out
Lilliputiens houten activiteitenpaneel boerderij
€ 37,99 Excl. BTW: € 37,99

Lilliputiens houten activiteitenpaneel boerderijLilliputiens paneel uit hout boerderij met activiteiten vanaf 9-maandHet activiteitenpaneel boerderij biedt een waaier aan activiteiten om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 9 maand. Wat valt er zo..

Sold out
Lilliputiens multi activiteiten speeltje boerderij
€ 37,99 Excl. BTW: € 37,99

Lilliputiens multi activiteiten speeltje boerderijLilliputiens Boerderij activiteitenknuffel 9-maand met geluidHet activiteiten boerderij speeltje met geluid biedt een waaier aan activiteiten om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 9 maand. W..

Bestellen
Lilliputiens stapelbare blokken boerderij
€ 32,50 Excl. BTW: € 32,50

Lilliputiens stapelbare blokken boerderijLilliputiens stapelbare blokken vanaf 12-maandHet activiteiten boerderij speeltje met geluid biedt een waaier aan activiteiten om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 9 maand. Wat valt er zo allemaal t..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 385 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”