WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 1650
Merk
57

Lilliputiens pop

Lilliputiens pop

De leukste poppen van Belgische makelij vanaf +0m

Zoveel leuke popjes ontworpen in België voor verschillende culturen, multiculturele dolls voor jongens en meisjes en geschikt vanaf de geboorte. Kom al deze lieverds ontdekken bij Grote Schatten, online of in onze super gezellige kids shop in het centrum van Gent

Lilliputiens Joe het draakje activiteiten handpopje Lilliputiens Joe het draakje activiteiten handpopje Sold out
Lilliputiens Joe het draakje activiteiten handpopje
€ 17,99 Excl. BTW: € 17,99

Lilliputiens Joe het draakjeLilliputiens Joe het draakje activiteitenhandpopjeDit Lilliputiens joe draakje het activiteiten hand popje, een leuk mini popje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je kleintje op on..

Sold out
Lilliputiens pop baby Agathe
€ 32,50 Excl. BTW: € 32,50

Lilliputiens popLilliputiens pop baby AgatheEen popje om te verzorgen als een echte baby. Verschoon de luier en kleed haar aan en uit. Ze kan overal mee naartoe en slaapt in het reiswiegje. Stimuleert de fijne motoriek, empathie en het imitiatiespel...

Bestellen
Lilliputiens pop baby Anais
€ 32,50 Excl. BTW: € 32,50

Lilliputiens popLilliputiens pop baby AnaisEen popje om te verzorgen als een echte baby. Verschoon de luier en kleed haar aan en uit. Ze kan overal mee naartoe en slaapt in het reiswiegje. Stimuleert de fijne motoriek, empathie en het imitiatiespel.V..

Bestellen
Lilliputiens pop baby Ari
€ 32,50 Excl. BTW: € 32,50

Lilliputiens popLilliputiens pop baby AriEen popje om te verzorgen als een echte baby. Verschoon de luier en kleed haar aan en uit. Ze kan overal mee naartoe en slaapt in het reiswiegje. Stimuleert de fijne motoriek, empathie en het imitiatiespel.Van..

Bestellen
Lilliputiens pop baby Lena
€ 49,99 Excl. BTW: € 49,99

Lilliputiens popLilliputiens pop baby LenaBaby Lena rust met haar knuffeldoekje onder het dekentje in haar zachte wieg. De zuigfles staat al klaar en de luier kan verschoond worden. Om te vertroetelen net zoals mama of papa.De draagmand is omkeerbaar..

Bestellen
Lilliputiens pop baby Mahé - Eerste popje
€ 16,50 Excl. BTW: € 16,50

Lilliputiens pop baby Mahé - Eerste popjeLilliputiens babypop MahéPopje Mahé ligt makkelijk in de hand van de kleine handjes van jouw baby. Een eerste baby popje ideaal vanaf 3 maand. Stimuleert de fijne motoriek, empathie en het imitatie spel.Vanaf:..

Bestellen
Lilliputiens pop baby Maia - Eerste popje Lilliputiens pop baby Maia - Eerste popje Sold out
Lilliputiens pop baby Maia - Eerste popje
€ 16,50 Excl. BTW: € 16,50

Lilliputiens pop baby Maia - Eerste popjeLilliputiens babypop MaiaPopje Maia ligt makkelijk in de hand van de kleine handjes van jouw baby. Een eerste baby popje ideaal vanaf 3 maand. Stimuleert de fijne motoriek, empathie en het imitatie spel.Vanaf:..

Sold out
Lilliputiens pop baby Mila - Eerste popje
€ 16,50 Excl. BTW: € 16,50

Lilliputiens pop baby Mila - Eerste popjeLilliputiens babypop MilaPopje Mila ligt makkelijk in de hand van de kleine handjes van jouw baby. Een eerste baby popje ideaal vanaf 3 maand. Stimuleert de fijne motoriek, empathie en het imitatie spel.Vanaf:..

Bestellen
Lilliputiens pop Billie Lilliputiens pop Billie Sold out
Lilliputiens pop Billie
€ 38,00 Excl. BTW: € 38,00

Lilliputiens pop BillieLilliputiens pop Billie vanaf 2 jaarLilliputiens pop Billie is een lappenpop, een heerlijk zachte knuffelpop van het Belgische merk Lilliputiens. Geef Billie de fles, verschoon de luier en kleed de babypop aan in het fleur..

Sold out
Lilliputiens pop Charlie Lilliputiens pop Charlie Sold out
Lilliputiens pop Charlie
€ 38,00 Excl. BTW: € 38,00

Lilliputiens pop CharlieLilliputiens pop Charlie vanaf 2 jaarLilliputiens pop Charlie is een lappenpop, een heerlijk zachte knuffelpop van het Belgische merk Lilliputiens. Geef Charlie de fles, verschoon de luier en kleed de babypop aan in het f..

Sold out
Lilliputiens pop Rose
€ 37,50 Excl. BTW: € 37,50

Lilliputiens pop RoseLilliputiens pop Rose vanaf 2 jaarLilliputiens de pop Rose is een lappenpop, een heerlijk zachte knuffelpop van het Belgische merk Lilliputiens. Geef Rose de fles, verschoon de luier en kleed de babypop aan in het fleurige p..

Bestellen
Lilliputiens pop Sasha
€ 36,50 Excl. BTW: € 36,50

Lilliputiens popLilliputiens pop SashaLilliputiens de pop Sasha is een lappenpop, een heerlijk zachte knuffelpop van het Belgische merk Lilliputiens. Geef Sacha de fles, verschoon de luier en kleed de babypop aan in het fleurige pakje. De ideale pop ..

Bestellen
Lilliputiens Stella het hertje activiteiten handpopje
€ 17,99 Excl. BTW: € 17,99

Lilliputiens Stella het hertjeLilliputiens Stella het hertje activiteitenhandpopjeDit Lilliputiens hertje Stella het activiteiten hand popje, een leuk mini popje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je kleintje op o..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 385 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”