Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 
Prijs
Prijs: 00
Merk
107
57
72
95

Categorieën

Kleuterboekentas

Kleuterboekentas

Kleuterboekentassen

Het moment is aangebroken om voor het eerst naar school te gaan. Je kleine spruit is klaar om naar school te gaan met onze prachtige kleuterboekentasjes van Jeune Premier, Lilliputiens, Trixie baby of Onnolulu.

Onze boekentasjes zijn er zowel voor jongens als meisjes. De mini bow van Jeune Premier is een mooie roze boekentas voor meisjes. Ook de forest boys is een heel mooie nieuwe boekentas met dierenprintjes erop. Deze is wat stoerder en voor de kleine jongens. Maar er is ook een forest girls model met dierenprint en een roze achtergrond. Een ander cool model voor jongens is de mini roadmap, met een heuse autoweg als print!

Voor de liefhebbers van dwergjes en kaboutertjes is er ook het mini gnomes model, met kleurrijke kabouterprint. Of misschien is de mini seahorse een leuk idee met zeepaardjes als printje. Als laatste modelletje is er de posh parrots voor meisjes met papegaai print. U ziet, heel leuke ideetjes voor uw kleine spruit bij Jeune Premier!

Lilliputiens is natuurlijk een klassieker voor de eerste boekentas van je kindje. Het merk focust op zeer mooie kleuren in de vorm van hun lieve personages zoals Colette, Liz en Louise voor de meisjes en Jef, Nicolas, Arnold, Walter en Georges voor de jongens.

Ben je op zoek naar een heel origineel printje, dan ben je bij Onnolulu aan het goede adres. Onnolulu heeft zeer leuke boekentasjes met een eenhoorn of een tijgermotiefje.

En dan is er natuurlijk nog een klapper, Trixie baby! Wat een mooie en praktische eerste kleuterboekentas met vosjes, poezen of diabolo als print. Trixie baby heeft mooie kleurpatronen en er zijn zelfs boekentasjes in de vorm van een ijsbeer of een egel!

Kijk snel en koop je eerste boekentas bij Grote Schatten, de leukste merkjes voor kleuters, baby's en kinderen!

Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini Bow
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

Jeune Premier kleuterboekentas - It bag Mini Bow - Jeune Premier Deze prachtig roze Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini met grote roze strik is een echte must have voor kleine meisjes! Deze boekentas van Jeune Premier is de mooiste en meest schattige boekentas voor de kleuterklas. Je dochter wordt zeker en vast de ster van de klas met deze Jeune Premier boekentas! De Jeune Premier kleuterboekentas is van hoge kwaliteit en perfect van afmeting en formaat voor je liefste kleuter! Het is ..

Bestellen
Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini Forest Boys
74,00€60,00€ Excl. BTW: 60,00€

JEUNE PREMIER Jeune Premier kleuterboekentas - It bag Mini Forest Boys - Jeune Premier Deze prachtig bossenprint Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini Forest Boys met prachtige diertjesprint en leuke flosh is een echte must have voor stoere jongetjes! Deze boekentas van Jeune Premier is de mooiste en meest schattige boekentas voor de kleuterklas. Zoonlief wordt zeker en vast de ster van de klas met deze Jeune Premier boekentas! De Jeune Premier kleuterboekentas is van hoge kwa..

Bestellen
Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini Forest Girls
74,00€60,00€ Excl. BTW: 60,00€

JEUNE PREMIER Jeune Premier kleuterboekentas - It bag Mini Forest Girls - Jeune Premier Deze prachtig roze vosjes Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini Forest Girls met prachtige vosjes flosh is een echte must have voor kleine meisjes! Deze boekentas van Jeune Premier is de mooiste en meest schattige boekentas voor de kleuterklas. Je dochter wordt zeker en vast de ster van de klas met deze Jeune Premier boekentas! De Jeune Premier kleuterboekentas is van hoge kwaliteit en perf..

Bestellen
Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini Gnomes
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

JEUNE PREMIER Jeune Premier kleuterboekentas - It bag Mini Roadmap - Jeune Premier Deze prachtig Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini Gnomes met schattige dwergjes is een echte must have voor stoere jongetjes of meisjes! Deze boekentas van Jeune Premier is de mooiste en meest schattige boekentas voor de kleuterklas. Zoon of dochterlief wordt zeker en vast de ster van de klas met deze Jeune Premier boekentas! De Jeune Premier kleuterboekentas is van hoge kwaliteit en perfect van af..

Bestellen
Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini Posh Parrots
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

JEUNE PREMIER Jeune Premier kleuterboekentas - It bag Mini Posh Parrots - Jeune Premier Deze prachtig Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini met kleurrjjke papegaaitjes is een echte lieve meisjesboekentas! Deze boekentas van Jeune Premier is de mooiste en meest schattige boekentas voor de kleuterklas. Je dochter wordt zeker en vast de ster van de klas met deze Jeune Premier boekentas! De Jeune Premier kleuterboekentas is van hoge kwaliteit en perfect van afmeting en formaat voor je ..

Bestellen
Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini Roadmap
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

JEUNE PREMIERJeune Premier kleuterboekentas - It bag Mini Roadmap - Jeune Premier Deze prachtig Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini Roadmap met leuke wegenprint is een echte must have voor stoere jongetjes of meisjes! Deze boekentas van Jeune Premier is de mooiste en meest schattige boekentas voor de kleuterklas. Zoon of dochterlief wordt zeker en vast de ster van de klas met deze Jeune Premier boekentas! De Jeune Premier kleuterboekentas is van hoge kwaliteit en perfect van afmet..

Bestellen
Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini Seahorse
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

JEUNE PREMIERJeune Premier kleuterboekentas - It bag Mini Seahorse - Jeune Premier Deze prachtig Jeune Premier kleuterboekentas It bag Mini met schattige zeepaardjes en leuke label ster is een echte must have voor kleine meisjes! Deze boekentas van Jeune Premier is de mooiste en meest schattige boekentas voor de kleuterklas. Je dochter wordt zeker en vast de ster van de klas met deze Jeune Premier boekentas! De Jeune Premier kleuterboekentas is van hoge kwaliteit en perfect van afmeting ..

Bestellen
Lilliputiens boekentas Arnold A5
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

LilliputiensLilliputiens boekentas Arnold A5Lilliputiens boekentas Arnold A5. Arnold het nijlpaard is de ideale metgezel voor de “groten” op weg naar de kleuterschool. De sympathieke, ergonomische en praktische boekentas heeft meerdere opbergvakjes en een transparant hoesje voor de naam of de foto van de jonge schoolganger. Als goede piraat weerstaat Arnold vrolijk alle plenspartijen van regen, melk of chocolade.Hij is immers zowel langs binnen als langs buiten volledig waterdicht! Alle zakken ..

Bestellen
Lilliputiens boekentas Colette A5
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

LilliputiensLilliputiens boekentas Colette A5 Deze kleine Lilliputiens Colette boekentas over het circus zal je overal vergezellen, op school of elders.Hij is voorzien van verstelbare riemen, een handvat en een groot compartiment waar je gemakkelijk je boeken, schriften en potloden kan opbergen. Gesloten stelt hij de buitenkant van het kapiteel voor en als je hem opent zal je de acrobatiek ontdekken van je vriendjes die plezier hebben onder de circustent. De boekentas bevat ook een opber..

Bestellen
Lilliputiens boekentas Georges A5
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

LilliputiensLilliputiens boekentas Georges A5Lilliputiens boekentas Georges A5. Om naar school te gaan, kun je rekenen op je trouwe vriend Georges de maki! Deze verticale schooltas heeft verstelbare schouderriemen, een borstriempje, een handgreep, een groot compartiment en de mogelijkheid om gegevens van de eigenaar te noteren. Daarnaast heeft hij ook verschillende zakjes, waarvan één met een ritssluiting vooraan en een venstertje in de vorm van een watermeloen om je tussendoortje in de gaten ..

Bestellen
Lilliputiens boekentas Jef A5
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

LilliputiensLilliputiens boekentas Jef A5Lilliputiens boekentas Jef A5 Om naar school te gaan kun je rekenen op je trouwe vriend Jef!Hij heeft regelbare schouderriemen, een handgreep en een groot compartiment om er gemakkelijk je boeken, schriften en potloden in op te bergen. Alle zakken en schooltassen van Lilliputiens zijn waterbestendig.  Vanaf +2y Afmeting 29 x 25 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar 30° (delicate cyclus)OP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS JEF BOEKENTA..

Bestellen
Lilliputiens boekentas Louise A5
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

LilliputiensLilliputiens boekentas Louise A5Lilliputiens boekentas Louise A5 Om naar school te gaan, kun je rekenen op je trouwe vriendinnetje Louise! Deze verticale schooltas heeft verstelbare schouderriemen, een borstriempje, een handgreep, een groot compartiment en de mogelijkheid om gegevens van de eigenaar te noteren. Daarnaast heeft hij ook verschillende zakjes, waarvan één met een ritssluiting vooraan en een venstertje in de vorm van een vlinder om je tussendoortje in de gaten te houden..

Bestellen
Lilliputiens boekentas Nicolas A5
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

LilliputiensLilliputiens Nicolas boekentas A5Met deze Lilliputiens Nicolas boekentas, om naar school te gaan, kun je rekenen op je trouwe vriend Nicolas! Deze boekentas heeft regelbare schouderriemen, een handgreep en een groot compartiment. Daarnaast heeft hij verschillende zakjes, waarvan één voor een drinkfles en één met een ritssluiting vooraan. De grote neus van de wolf is vervaardigd uit reflecterend materiaal en de klep heeft een magneetsluiting. Binnenin heeft de tas een te personalise..

Bestellen
Lilliputiens Liz boekentas A5
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

LilliputiensLilliputiens Liz boekentas A5Lilliputiens Liz boekentas A5. Het onmisbare accessoire voor jonge meisjes op weg naar de wijsheid. Het elfje Liz biedt haar huisje aan als tas. Draag het elegant op de rug of aan de hand; met boterhammen, een drinkfles en de duizend en één andere dingen die moderne schooliertjes nodig hebben. Alle zakken en schooltassen van Lilliputiens zijn waterbestendig.  Vanaf +2y Afmeting 22 x 26 x 7 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar..

Bestellen
Lilliputiens Walter boekentas A5
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

LilliputiensLilliputiens Walter boekentas A5Lilliputiens Walter boekentas, op Walter de draak kan je rekenen. In zijn groot en klein compartiment beschermt hij al je spulletjes, nodig voor een leuke dag op school. Deze mooie, kleurrijke boekentas heeft verstelbare riempjes, een handvat en een groot opbergvak. Alle zakken en schooltassen van Lilliputiens zijn waterbestendig. En wat een origineel cadeau!  Vanaf +2y Afmeting 29 x 25 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar 3..

Bestellen
Onnolulu boekentas medium eenhoorn
48,50€ Excl. BTW: 48,50€

Knappe roze boekentas met leuke eenhoornprint.Heeft aanpasbare rugriemen, één groot vak binnenin én nog één vakje vakje vooraan. Buitenzijde van regenbestendige canvas en gemaakte uit gerecycleerde PET flessen, perfect voor het milieu!  Ideaal te gebruiken als schooltas voor uw studentje. Afmetingen 37 x 28 x 9 cmMateriaal Gerecycleerde PET flessen    ..

Bestellen
Onnolulu boekentas medium tijger
48,50€ Excl. BTW: 48,50€

Knappe okergele boekentas met leuke tijgerprint.Heeft aanpasbare rugriemen, één groot vak binnenin én nog één vakje vakje vooraan. Buitenzijde van regenbestendige canvas en gemaakte uit gerecycleerde PET flessen, perfect voor het milieu!  Ideaal te gebruiken als schooltas voor uw studentje. Afmetingen 37 x 28 x 9 cmMateriaal Gerecycleerde PET flessen    ..

Bestellen
Onnolulu boekentas small tijger
36,50€ Excl. BTW: 36,50€

Knappe okergele boekentas met leuke tijgerprint.Heeft aanpasbare rugriemen, één groot vak binnenin én nog één vakje vakje vooraan. Buitenzijde van regenbestendige canvas en gemaakte uit gerecycleerde PET flessen, perfect voor het milieu!  Ideaal te gebruiken als schooltas voor uw studentje. Afmetingen 27 x 20 x 7 cmMateriaal Gerecycleerde PET flessen    ..

Bestellen
Trixie boekentas cats
38,95€ Excl. BTW: 38,95€

Trixie Trixie boekentas cats Klaar voor je eerst schooldag met deze coole boekentas van Trixie?! Zowel de rugzak als kleuterboekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes.  Aan de bovenkant hebben ze een riem om ze zo makkelijk op te kunnen hangen. De gesp ter hoogte van de borst zorgt ervoor dat de riempjes niet van de schouders glijden. Beide modellen hebben een klein zakje aan de voorkant waar aan de binnenkant een naamlabel is voorzien. Alle ritsen zijn voorz..

Bestellen
Trixie boekentas crab
38,95€ Excl. BTW: 38,95€

TrixieTrixie boekentas crab Klaar voor je eerst schooldag met deze stoere felgekleurde boekentas van Trixie met als print een crab?! Zowel de Trixie rugzak als kleuterboekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes.  Aan de bovenkant hebben ze een riem om ze zo makkelijk op te kunnen hangen. De gesp ter hoogte van de borst zorgt ervoor dat de riempjes niet van de schouders glijden. Beide modellen hebben een klein zakje aan de voorkant waar aan de binnenkant een naaml..

Bestellen
Trixie boekentas diabolo
38,95€ Excl. BTW: 38,95€

TrixieTrixie boekentas diabolo Klaar voor je eerst schooldag met deze coole boekentas van Trixie?! Zowel de rugzak als kleuterboekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes.  Aan de bovenkant hebben ze een riem om ze zo makkelijk op te kunnen hangen. De gesp ter hoogte van de borst zorgt ervoor dat de riempjes niet van de schouders glijden. Beide modellen hebben een klein zakje aan de voorkant waar aan de binnenkant een naamlabel is voorzien. Ook alle ritsen zijn ..

Bestellen
Trixie boekentas flamingo
38,95€ Excl. BTW: 38,95€

TrixieTrixie boekentas Flamingo Klaar voor je eerst schooldag met deze lieve roze boekentas van Trixie met als print een flamingo?! Zowel de Trixie rugzak als kleuterboekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes.  Aan de bovenkant hebben ze een riem om ze zo makkelijk op te kunnen hangen. De gesp ter hoogte van de borst zorgt ervoor dat de riempjes niet van de schouders glijden. Beide modellen hebben een klein zakje aan de voorkant waar aan de binnenkant een naamla..

Bestellen
Trixie boekentas konijn
38,95€ Excl. BTW: 38,95€

TrixieTrixie boekentas Konijn Klaar voor je eerst schooldag met deze schattige roze boekentas van Trixie met als print een konijn?! Zowel de Trixie rugzak als kleuterboekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes.  Aan de bovenkant hebben ze een riem om ze zo makkelijk op te kunnen hangen. De gesp ter hoogte van de borst zorgt ervoor dat de riempjes niet van de schouders glijden. Beide modellen hebben een klein zakje aan de voorkant waar aan de binnenkant een naamla..

Bestellen
Trixie boekentas krokodil
38,95€ Excl. BTW: 38,95€

Trixie Trixie boekentas krokodil Klaar voor je eerst schooldag met deze coole boekentas van Trixie?! Zowel de rugzak als kleuterboekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes.  Aan de bovenkant hebben ze een riem om ze zo makkelijk op te kunnen hangen. De gesp ter hoogte van de borst zorgt ervoor dat de riempjes niet van de schouders glijden. Beide modellen hebben een klein zakje aan de voorkant waar aan de binnenkant een naamlabel is voorzien. Alle ritsen zijn voorzien..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 31