WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 1042
Merk
8
46
57
138
133

Baby bijtring rammelaar

Bijtring kopen?

Als je baby zijn of haar eerste tandjes krijgt, dan kan het een grote hulp zijn als je een gepaste bijtring hebt, dat verzacht de pijn voor je baby. Het tandvlees is dan wat rood en ontstoken en het bijten op een bijtring werkt goed om je baby te sussen. Maar een bijtring mag er ook niet lelijk uit zien, jouw baby wilt liefst een schattige bijtring in de vorm van een lief diertje dat zacht is om vast te houden en dat samen met je baby in het bedje kan liggen. Het moet eigenlijk een soort bijtring-knuffel zijn. Grote Schatten kiest voor leuke zachte bijtringen van Lilliputiens en Yookidoo.

Een hele leuke bijtring is de Lilliputiens Anaïs, de Lilliputiens Walter en de Lilliputiens Jef en Liz. Ze zijn allemaal heel zacht en je kan de bijtring ook gebruiken als fopspeenhouder, twee vliegen in één klap voor je baby!

Dimpel rammel bal muis Maude grijs
€ 27,90 Excl. BTW: € 27,90

Dimpel rammel bal muis Maude grijsDimpel rammelaar - bal grijze muis Maude - 14cm Dimpel is een collectie van heel zachte knuffeltjes van Belgische makelij verkrijgbaar in verschillende diertjes. Ieder diertje krijgt zijn eigen een naam, zo is e..

Bestellen
Dimpel rammel bal muis Maude roze
€ 27,90 Excl. BTW: € 27,90

Dimpel rammel bal muis Maude rozeDimpel rammelaar - bal roze muis Maude - 14cm Dimpel is een collectie van heel zachte knuffeltjes van Belgische makelij verkrijgbaar in verschillende diertjes. Ieder diertje krijgt zijn eigen een naam, zo is er F..

Bestellen
Jellycat rammel bal baby olifant Cordy Roy Jellycat rammel bal baby olifant Cordy Roy Sold out
Jellycat rammel bal baby olifant Cordy Roy
€ 18,50 Excl. BTW: € 18,50

Jellycat rammel bal baby olifant Cordy RoyJellycat rammel bal olifant - Cordy Roy baby Fox 11cmJellycat is een collectie heel grappige, zachte en kleurrijke knuffels en speeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder de vos, hondjes, ..

Sold out
Jellycat rammel bal baby vos Cordy Roy
€ 18,50 Excl. BTW: € 18,50

Jellycat rammel bal baby vos Cordy RoyJellycat rammel bal vos - Cordy Roy baby Fox 11cmJellycat is een collectie heel grappige, zachte en kleurrijke knuffels en speeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder de vos, hondjes, konijnen..

Bestellen
Lilliputiens Alice de vos grijprammelaar Lilliputiens Alice de vos grijprammelaar Sold out
Lilliputiens Alice de vos grijprammelaar
€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

Lilliputiens Alice de vosLilliputiens Alice de vos grijprammelaarDeze Lilliputiens vossin Alice de grijprammelaar, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je kleintje op ontdekking gaan en op die mani..

Sold out
Lilliputiens Anaïs en haar baby's Lilliputiens Anaïs en haar baby's Sold out
Lilliputiens Anaïs en haar baby's
€ 42,00 Excl. BTW: € 42,00

Lilliputiens AnaisLilliputiens Anaïs en haar baby'sDeze Lilliputiens flamingo Anais en haar drie baby's zijn de schattigste kuikentjes ooit gezien. Ze zijn allen roze getint en ieder kuiken heeft een andere functie waar je kleintje naar hartenlust me..

Sold out
Lilliputiens Anaïs grijprammelaar Lilliputiens Anaïs grijprammelaar Sold out
Lilliputiens Anaïs grijprammelaar
€ 27,50 Excl. BTW: € 27,50

Lilliputiens Anais de flamingoLilliputiens Anaïs grijprammelaarDeze Lilliputiens flamingo Anais de grijprammelaar heeft allerlei leuke speeltjes rond haar gewikkeld. Laat je kleintje op ontdekking gaan en op die manier de fijne motoriek stimuleren. Z..

Sold out
Lilliputiens bijtring rammelaar Zia de giraf Lilliputiens bijtring rammelaar Zia de giraf Sold out
Lilliputiens bijtring rammelaar Zia de giraf
€ 10,50 Excl. BTW: € 10,50

Lilliputiens bijtringrammelaar Zia de girafLilliputiens Zia de giraf rammelaar en bijtring vanaf +3mZia de rammelaar en bijtring van Lilliputiens is ideaal om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 3 maand. De bijtring biedt verlichting bij doo..

Sold out
Lilliputiens boerderij Activiteitensleutelbos Lilliputiens boerderij Activiteitensleutelbos Sold out
Lilliputiens boerderij Activiteitensleutelbos
€ 32,50 Excl. BTW: € 32,50

Lilliputiens boerderij ActiviteitensleutelbosLilliputiens sleutelbos met verschillende activiteitenEen variatie aan materialen, kleuren en geluiden maken van deze sleutelbos een ware ontdekkingsreis voor de kleintjes. Deze leuke sleutelbos van Lillip..

Sold out
Lilliputiens dansend ei Joe de draak Lilliputiens dansend ei Joe de draak Sold out
Lilliputiens dansend ei Joe de draak
€ 17,99 Excl. BTW: € 17,99

Lilliputiens dansend ei Joe de draakLilliputiens Joe de draak hochet clochetteDit Lilliputiens draakje Joe komt uit z'n eitje tevoorschijn wanneer je er aan trekt. Een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handj..

Sold out
Lilliputiens Joe de draak grijprammelaar
€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

Lilliputiens Joe de draakLilliputiens Joe de draak grijprammelaarDeze Lilliputiens draak Joe de grijprammelaar, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je kleintje op ontdekking gaan en op die manier ..

Bestellen
Lilliputiens Joe het draakje activiteiten handpopje Lilliputiens Joe het draakje activiteiten handpopje Sold out
Lilliputiens Joe het draakje activiteiten handpopje
€ 17,99 Excl. BTW: € 17,99

Lilliputiens Joe het draakjeLilliputiens Joe het draakje activiteitenhandpopjeDit Lilliputiens joe draakje het activiteiten hand popje, een leuk mini popje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je kleintje op on..

Sold out
Lilliputiens Joe het draakje de activiteitenslinger Lilliputiens Joe het draakje de activiteitenslinger Sold out
Lilliputiens Joe het draakje de activiteitenslinger
€ 29,99 Excl. BTW: € 29,99

Lilliputiens Joe het draakjeLilliputiens Joe het draakje activiteitenslingerDeze Lilliputiens draak Joe de grijprammelaar, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je kleintje op ontdekking gaan en op ..

Sold out
Lilliputiens knijp grijprammelaar Alice de vos
€ 10,00 Excl. BTW: € 10,00

Lilliputiens Alice de vos knijp grijprammelaarLilliputiens Alice het vosje ecologische grijprammelaarDeze Lilliputiens vos Alice de knijpgrijprammelaar, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je klei..

Bestellen
Lilliputiens knijp grijprammelaar Ignace de ezel
€ 10,00 Excl. BTW: € 10,00

Lilliputiens Ignace de ezel knijp grijprammelaarLilliputiens Ignace de ezel ecologische grijprammelaarDeze Lilliputiens ezel Ignace de knijpgrijprammelaar, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je k..

Bestellen
Lilliputiens knijp grijprammelaar Joe het draakje
€ 10,00 Excl. BTW: € 10,00

Lilliputiens Joe het draakje knijp grijprammelaarLilliputiens Joe het draakje ecologische grijprammelaarDeze Lilliputiens draakje Joe de knijpgrijprammelaar, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 68
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 396 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”