WELKOM in onze gezellige kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 54102
Merk
9
120
121
19
110
106
8
26
30
32
117
145
35
37
143
39
122
123
118
46
107
128
50
134
139
57
111
64
132
103
144
113
142
136
138
130
74
76
78
141
135
112
124
83
99
137
133
95
140
131
109
116

Egmont Toys

Egmont Toys

Egmont Toys verdeler van speelgoed en de Heico lamp

Egmont Toys een Belgische speelgoedfabrikant die opstarte in het jaar 1994 en ondertussen een van de bekendste spelers op de markt is. Hun eerste artikel een washand handpopje in de vorm van dieren waarmee ze direct scoorden. Sinds 2003 is er de samenwerking met ontwerpster Gaëtane Lannoy en gaan ze wereldwijd hun artikelen verkopen.

Bekend voor hun doudou 's en knuffels voor baby en kind, houten speelgoed dat bovendien zeer educatief en ecologisch is maar vooral gekend voor de super leuke Egmont toys lamp paddestoel. Deze allom bekende rode paddenstoelen nachtlampjes zijn oorspronkelijk Heico paddestoel lamp. Uiteraard kan u in ons assortiment vele andere dieren nachtlampjes vinden, zie maar eens naar de Heico lamp konijn.

Vele modellen dieren en paddestoelen in verschillende kleurtjes op voorraad.

Heico lamp cactus in pot - Egmont Toys Heico lamp cactus in pot - Egmont Toys Sold out
Heico lamp cactus in pot - Egmont Toys
€ 65,00 Excl. BTW: € 65,00

Heico lamp cactus in potHeico lamp cactus in pot - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een cactus, perfect voor de western jongenskamer! Een LED nachtlamp die door elk kind gemakkelijk te bedienen is door de aan/uit schakelaar. Leest ..

Sold out
Heico lamp konijn koper - Egmont Toys Heico lamp konijn koper - Egmont Toys Sold out
Heico lamp konijn koper - Egmont Toys
€ 54,50 Excl. BTW: € 54,50

Heico lamp konijn koperHeico lamp konijn koper - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een koper konijntje, een schattige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkamer van jouw peuter! Deze lampen zorgen voor een grote l..

Sold out
Heico lamp konijn wit - Egmont Toys Heico lamp konijn wit - Egmont Toys Sold out
Heico lamp konijn wit - Egmont Toys
€ 72,50 Excl. BTW: € 72,50

Heico lamp konijn witHeico lamp konijn wit - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een wit konijntje, een schattige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkamer van jouw peuter! Deze lampen zorgen voor een grote lach op..

Sold out
Heico lamp olifant blauw - Egmont Toys Heico lamp olifant blauw - Egmont Toys Sold out
Heico lamp olifant blauw - Egmont Toys
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Heico lamp olifant blauwHeico lamp olifant blauw - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een blauw olifantje, een schattige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkamer van jouw peuter! Deze lampen zorgen voor een grote..

Sold out
Heico lamp olifant fel roze - Egmont Toys Heico lamp olifant fel roze - Egmont Toys Sold out
Heico lamp olifant fel roze - Egmont Toys
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Heico lamp olifant fel rozeHeico lamp olifant fel roze - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een flashy roze olifantje, een schattige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkamer van jouw peuter! Deze lampen zorg..

Sold out
Heico lamp olifant roze - Egmont Toys Heico lamp olifant roze - Egmont Toys Sold out
Heico lamp olifant roze - Egmont Toys
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Heico lamp olifant rozeHeico lamp olifant roze - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een roze olifantje, een schattige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkamer van jouw peuter! Deze lampen zorgen voor een grote la..

Sold out
Heico lamp olifant wit - Egmont Toys Heico lamp olifant wit - Egmont Toys Sold out
Heico lamp olifant wit - Egmont Toys
€ 78,50 Excl. BTW: € 78,50

Heico lamp olifant witHeico lamp olifant wit - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een wit olifantje, een schattige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkamer van jouw peuter! Deze lampen zorgen voor een grote lach ..

Sold out
Heico lamp paddestoel baby blauw - Large - Egmont Toys Heico lamp paddestoel baby blauw - Large - Egmont Toys Sold out
Heico lamp paddestoel baby blauw - Large - Egmont Toys
€ 95,50 Excl. BTW: € 95,50

Heico lamp paddestoel baby blauwHeico lamp paddestoel baby blauw - model Large - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel blauw met witte stippen, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de kinderkamer!..

Sold out
Heico lamp paddestoel baby blauw - Medium - Egmont Toys Heico lamp paddestoel baby blauw - Medium - Egmont Toys Sold out
Heico lamp paddestoel baby blauw - Medium - Egmont Toys
€ 78,50 Excl. BTW: € 78,50

Heico lamp paddestoel baby blauwHeico lamp paddestoel baby blauw - model Medium - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel baby blauw met witte stippen, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de babyka..

Sold out
Heico lamp paddestoel baby blauw - Small - Egmont Toys
€ 62,50 Excl. BTW: € 62,50

Heico lamp paddestoel baby blauwHeico lamp paddestoel baby blauw - model Small - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel baby blauw met witte stippen in punthoedvorm, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbrek..

Bestellen
Heico lamp paddestoel cuberdon - Medium - Egmont Toys
€ 82,50 Excl. BTW: € 82,50

Heico lamp paddestoel cuberdonHeico lamp paddestoel cuberdon - model Medium - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel cuberdon met witte stippen, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de babykamer! D..

Bestellen
Heico lamp paddestoel cuberdon - Small - Egmont Toys
€ 62,50 Excl. BTW: € 62,50

Heico lamp paddestoel cuberdonHeico lamp paddestoel cuberdon - model Small - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel cuberdon met witte stippen in punthoedvorm, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de sl..

Bestellen
Heico lamp paddestoel goud - Large - Egmont Toys Heico lamp paddestoel goud - Large - Egmont Toys Sold out
Heico lamp paddestoel goud - Large - Egmont Toys
€ 101,50 Excl. BTW: € 101,50

Heico lamp paddestoel goudHeico lamp paddestoel goud - model Large - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel goud met witte stippen, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de kinderkamer! Deze lampen ..

Sold out
Heico lamp paddestoel goud - Medium - Egmont Toys Heico lamp paddestoel goud - Medium - Egmont Toys Sold out
Heico lamp paddestoel goud - Medium - Egmont Toys
€ 81,50 Excl. BTW: € 81,50

Heico lamp paddestoel goudHeico lamp paddestoel goud - model Medium - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel goud met witte stippen, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de babykamer! Deze lampen z..

Sold out
Heico lamp paddestoel goud - Small - Egmont Toys
€ 64,50 Excl. BTW: € 64,50

Heico lamp paddestoel goudHeico lamp paddestoel goud - model Small - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel goud met witte stippen in punthoedvorm, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkame..

Bestellen
Heico lamp paddestoel Jade blauw - Large - Egmont Toys
€ 99,95 Excl. BTW: € 99,95

Heico lamp paddestoel Jade blauwHeico lamp paddestoel Jade blauw - model Large - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel blauw met witte stippen, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de kinderkamer!..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 36
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 333 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”