WELKOM in onze gezellige kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 2285
Merk
9
7
120
6
121
19
20
110
106
8
26
32
117
35
37
39
122
108
118
46
107
50
115
57
111
64
103
72
74
76
78
112
82
83
86
99
95
109
97
116

Folkmanis

FOLKMANIS HANDPOPPEN

Folkmanis handpoppen en puppets

Folkmanis handpoppen is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van dieren handpoppen made in Europe. Ze ontwerpen alle dieren die je maar kan denken, zoal onder andere de Folkmanis handpop eekhoorn, cat, monkey, bulldog en zovele anderen. Wat zo speciaal is aan deze handpoppen van Folkmanis? Ze zijn net levensecht, zo streven ze er naar de vacht van de handpop te laten lijken op de vacht van het echte dier. Ook moet het gestalte van het dier echt zijn, de verhoudingen moeten ongeveer kloppen en de look moet passen bij het dier.

Naast handpoppen in de vorm van een dier maakt Folkmanis puppets nog vele andere handpoppen waaronder de welbekende Folkmanis handpop boom, net de echte Efteling boom. De poppen van FOLKMANIS worden met oog voor detail ontworpen en gemaakt. Verschillende stoffen met allerlei structuren en materialen worden gebruikt en zo ontstaat een levensechte handpop. Eens je met de pop aan de slag gaat merk je al gauw dat je met je hand heel gemakkelijk kleine en fijne bewegingen kan maken, zoals het hoofdje laten draaien of een pootje opheffen.

Sta versteld van het effect hoe levensecht je handpop van Folkmanis wel lijkt.
Folkmanis handpop arend
€ 59,95 Excl. BTW: € 59,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop arendDeze Folkmanis handpop arend is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt h..

Bestellen
Folkmanis handpop basset hond Folkmanis handpop basset hond Sold out
Folkmanis handpop basset hond
€ 67,50 Excl. BTW: € 67,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop basset hondDeze Folkmanis handpop basset hond is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er in..

Sold out
Folkmanis handpop boom Folkmanis handpop boom Sold out
Folkmanis handpop boom
€ 69,95 Excl. BTW: € 69,95

Folkmanis handpop boomFolkmanis handpoppen dieren en hun boomDeze Folkmanis handpop boom is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve boom..

Sold out
Folkmanis handpop dolfijn - LAATSTE
€ 42,50 Excl. BTW: € 42,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop dolfijnDeze Folkmanis handpop dolfijn is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt ko..

Bestellen
Folkmanis handpop eekhoorn Folkmanis handpop eekhoorn Sold out
Folkmanis handpop eekhoorn
€ 62,50 Excl. BTW: € 62,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop eekhoornDeze Folkmanis handpop eekhoorn is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super zacht en schattig! Zo een lieve eekho..

Sold out
Folkmanis handpop eend Folkmanis handpop eend Sold out
Folkmanis handpop eend
€ 32,50 Excl. BTW: € 32,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop eendDeze Folkmanis handpop eend is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt hij..

Sold out
Folkmanis handpop grizzly beer
€ 69,95 Excl. BTW: € 69,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop Grizzly beerDeze Folkmanis handpop grizzly beer is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve, mooie en ..

Bestellen
Folkmanis handpop haasje
€ 22,50 Excl. BTW: € 22,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop haasjeDeze Folkmanis handpop haasje is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk want wanneer je je hand er instopt k..

Bestellen
Folkmanis handpop kip Folkmanis handpop kip Sold out
Folkmanis handpop kip
€ 29,95 Excl. BTW: € 29,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop kip miniDeze Folkmanis handpop kip is zo leuk en tof klein kippetje om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve kip heb ..

Sold out
Folkmanis handpop kip Folkmanis handpop kip Sold out
Folkmanis handpop kip
€ 62,50 Excl. BTW: € 62,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop kipDeze Folkmanis handpop kip is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt hij h..

Sold out
Folkmanis handpop konijn Floppy Folkmanis handpop konijn Floppy Sold out
Folkmanis handpop konijn Floppy
€ 53,50 Excl. BTW: € 53,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop konijn FloppyDit Folkmanis handpop konijn Floppy is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk zot van zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk en lief. Hij heeft la..

Sold out
Folkmanis handpop konijn in hoed Folkmanis handpop konijn in hoed Sold out
Folkmanis handpop konijn in hoed
€ 38,50 Excl. BTW: € 38,50

Folkmanis handpop konijnFolkmanis handpop konijn in hoedDeze Folkmanis handpop konijn in hoed is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Je kan met d..

Sold out
Folkmanis handpop leeuw Folkmanis handpop leeuw Sold out
Folkmanis handpop leeuw
€ 22,50 Excl. BTW: € 22,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop leeuwDeze Folkmanis handpop leeuw is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen en super leuk! Stop je hand in deze mooie dieren handpop en zie hij tot leven komt! Deze leeuw van het handpuppet merk Folkmanis ..

Sold out
Folkmanis handpop Nederlands konijn Folkmanis handpop Nederlands konijn Sold out
Folkmanis handpop Nederlands konijn
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop Nederlands konijnDit Folkmanis handpop Nederlands konijn is zo leuk want wanneer je je hand er instopt komt hij helemaal tot leven! Dit Nederlands konijn van het handpuppet merk Folkmanis heeft een heel mooi..

Sold out
Folkmanis handpop olifant Folkmanis handpop olifant Sold out
Folkmanis handpop olifant
€ 84,50 Excl. BTW: € 84,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop olifantDeze Folkmanis handpop olifant is super leuk, wanneer je je hand er instopt komt hij helemaal tot leven! Deze olifant van het handpuppet merk Folkmanis heeft een heel mooie en schattige kop waarbij de..

Sold out
Folkmanis handpop oranje kat Folkmanis handpop oranje kat Sold out
Folkmanis handpop oranje kat
€ 32,50 Excl. BTW: € 32,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop oranje katDeze Folkmanis handpop oranje kat, lijkt een beetje op de gelaarsde kant, maar het is ze niet hoor. Dit katje is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen, je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn..

Sold out
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 25
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 181 reviews.

Shop in vertrouwen! Geef ons een Google review.

Bekijk al onze Google Reviews

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”